Bine aţi venit la şcoala auto „RUTFOR”

Şcoala de şoferi „RUTFOR” are peste 9 ani de experienţă combinată în instruirea candidaţilor la conducători auto. În timp am realizat cele mai bune metode şi tehnici de formare a abilităţilor pentru instruirea viitorilor conducători auto şi specialiştilor în reparaţii şi întreţinere a vehiculelor. Curriculumul privind formarea profesională iniţială şi continuă la toate categoriile/subcategoriile şi privind formarea specialiştilor pentru atelierele auto cuprinde o abordare structurată.

Am angajat cei mai buni instructori, asigurând elevilor noştri o educaţie de calitate. Pentru a fi la curent cu cele mai noi tehnologii din domeniul auto, studiem în mod constant. Periodic instructorii noştri participă la diverse seminare, vizite specializate.

Şcoala auto „RUTFOR” pune accent pe disciplină, pe organizarea corectă a instruirii, pe orientarea corectă, pe educaţia diferenţiată. La finalizarea studiilor fiecare absolvent ne oferă un feedback, care ne permite să ne îmbunătăţim. Vă aşteptăm la studii. Succes!

  • Scoala auto "RUTFOR"
  • Scoala auto "RUTFOR"
  • Scoala auto "RUTFOR"
  • Scoala auto "RUTFOR"

Informaţii de contact

  • or. Chişinău, str. Alexandru cel Bun, 111
  • 0 2224 2075
  • 0 7954 7592
  • sa_rutfor@mail.ru

Adresa noastră

Şcoala auto „RUTFOR”

Misiunea şcolii auto „RUTFOR” este de a oferi o educaţie de calitate, siguranţă în trafic şi satisfacţia clientului la preţuri accesibile.
Conducerea în siguranţă este unul din cele mai importante subiecte de la şcoala noastră. Abilităţile de conducere şi obiceiurile bune sunt subiecte ce pot salva vieţi. Formarea în cadrul şcolii auto „RUTFOR” este orientată pe prevenirea accidentelor, siguranţa în trafic şi tactici de conducere în situaţii de risc.

Şcoala auto „RUTFOR” îşi propune spre realizare următoarele sarcini şi obiective:
– instruirea diferenţiată în fucţie de nevoile proprii ale celor educaţi;
– formarea competenţelor de conducere în siguranţă;
– crearea unui mediu de învăţare sigur şi prietenos.